shutterstock_288970127-kopie

Thema-avond Autisme & Seksualiteit

Over de invloed van autisme op intimiteit en seksualiteit in een relatie

 

Het Platform ?Autisme in de kerk? organiseert op D.V. woensdag 29 maart 2017 een thema-avond over ?Autisme & Seksualiteit, over de invloed van autisme op intimiteit en seksualiteit?.?De avond is bedoeld voor?echtparen en verloofden van wie een van de partners autisme heeft, ouders van jongeren met autisme, mensen met autisme met/zonder relatie en ambtsdragers.

 

Programma

Voorafgaand aan de hoofdlezing van Ben Zijl, psychotherapeut en schrijver van het boek ?Eenzame vrouwen?, zal een fragment uit de film ?Een (be)werkelijke liefde? getoond worden. Deze film laat de bijzondere kanten zien van twee totaal verschillende relaties tussen iemand zonder autisme en iemand m?t autisme.

 

Na de pauze zijn er gespreksgroepen voor

  • Ouders van jongeren met autisme
  • Partners van mensen met autisme
  • Echtparen bij wie ??n van de partners autisme heeft
  • Mensen met autisme met een relatie
  • Mensen met autisme zonder relatie
  • Pastoraat

 

Locatie

De thema-avond wordt gehouden in het gebouw van Driestar Educatief in Gouda (Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD Gouda).

 

Tijd

De avond duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur.

De inloop is vanaf 19.00 uur.

 

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden voor deze avond kan in onze webshop:?https://opwegmetdeander.nl/product/thema-avond-autisme-seksualiteit/

De avond kost ?7,50,- per persoon, inclusief consumpties.

 

Het Platform ?Autisme in de kerk? wordt gevormd door de organisaties: Dit Koningskind, Helpende Handen, Op weg met de ander en het Kennisinstituut christelijke ggz (Kicg).

 

Meer informatie kunt u krijgen via

info@opwegmetdeander.nl.