Zorgcentrum Oranjehof is al lange tijd bezig met het wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. Inmiddels zijn met OmniaWonen en gemeente Nunspeet de plannen hiervoor verder uitgewerkt en zijn daarover de diverse informatieavonden georganiseerd met ouders en/of verzorgers.

Ondertussen wordt de vergunningsaanvraag juni 2018 ingediend. In Elspeet is deze toch wel plotselinge voortgang zeer snel verlopen en is er voor Oranjehof reden tot (opnieuw) verwondering en dankzegging: het is God Die regeert en Zijn Raad zal bestaan!

De meeste woningen hebben al een toekomstige huurder; er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De toekomstige bewoners krijgen een eigen woning; daarnaast is er een gezamenlijke ruimte en is er de nodige zorg en begeleiding aanwezig. Oranjehof heeft met de ouder,s in samenwerking met Op weg met de ander, uitvoerig gesproken en nagedacht hoe ook op deze plek de Christelijke identiteit gestalte mag gaan krijgen.

Wilt u hierover meer weten, neemt u dan contact op Oranjehof en vraagt u naar Cokky de Visser, directeur van Oranjehof (tel. 0577-492278) of Jenneke Wolvers stafmedewerker van Op weg met de ander (tel. 06-28467419).

CategoryNieuws

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: