Platform Autisme in de kerk organiseert D.V. 15 november een webinar voor volwassenen met autisme, hun ouders, partners en andere betrokkenen

Grenzen stellen is een belangrijk en soms ook moeilijk thema. Ook als je te maken hebt met autisme. Soms gaat iemand over jouw grenzen heen. Soms ga je zelf over je grenzen heen. Daar kun je lang last van hebben. Door zelf grenzen aan te geven, creëer je meer rust voor jezelf. Waar stel jij duidelijke grenzen en hoe houd je rekening met de ander? Anderen kunnen niet bepalen waar jouw grens ligt, maar kun jij leren om dat zélf te ontdekken?

Webinar
Joke Heusinkveld, psychosociaal en contextueel hulpverlener, zal tijdens haar inleiding het thema ‘(On)begrensd’ verder uitleggen. Na haar inleiding gaan deelnemers in breakout rooms uiteen. Er is een gespreksgroep voor volwassenen met autisme en ook één voor ouders, één voor partners en één voor andere betrokkenen.

Organisatie
In Platform Autisme in de kerk participeren Dit Koningskind, Eleos, Helpende Handen en Op weg met de ander. Het Platform is in 2008 opgericht en heeft sindsdien diverse bijeenkomsten georganiseerd en verschillende brochures uitgegeven.

Praktische informatie
20.00 uur Welkom door Inge van Hell en opening door ds. R.F. Mauritz
20.15 uur Inleiding door Joke Heusinkveld
20.35 uur Mogelijkheid tot vragen stellen
20.45 uur Breakout rooms
21.15 uur Afronding

Kosten €7,50
Aanmelden www.eleos.nl/webinar-onbegrensd
Informatie Yvonne Buis yvonne.buis@eleos.nl, 06 40 43 25 77

CategoryAutisme, Nieuws
Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: