De ark hardinxveld

Vacatures logeerhuis de Ark in Hardinxveld

Logeerhuis de Ark in Hardinxveld Giessendam, onderdeel van Eddee Samen, is een kleinschalig christelijk logeerhuis voor opvang in de weekenden en schoolvakanties. Het doel is om een fijne logeerperiode te bieden voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. Er is plaats voor 7 logees. Gezelligheid en gastvrijheid vinden wij belangrijk, evenals het denken in mogelijkheden. Er is een grote diversiteit aan logees. Het ene weekend worden er vooral begeleidingsvaardigheden gevraagd, terwijl het andere weekend vooral de verzorging belangrijk is. De begeleiders worden daarom ook geschoold in de voorkomende verpleegtechnische vaardigheden.

We werken met een divers team met opleidingsachtergronden in begeleiding en verzorging. De werktijden zijn volgens rooster en naar rato van contracturen. Je bent daarom ook niet elk weekend aan de beurt om te werken.

Hou je van afwisseling, diversiteit? Ben je creatief en denk je in mogelijkheden? Ben je beschikbaar in de weekenden en schoolvakanties? Je bent van harte welkom voor een oriënterend bezoek!

Kijk ook eens op onze website voor actuele vacatures:
https://samen.eddee.nl/vacatures-2 Meewerkend teamleider:https://samen.eddee.nl/2022/01/13/teamleider-meewerkend-eddee-samen-hardinxveld-giessendam-16-uur

Logeerbegeleider:
https://samen.eddee.nl/2022/01/13/logeerbegeleider-eddee-samen-hardinxveld-giessendam-4-14-uur

Coördinerend logeerbegeleider:
https://samen.eddee.nl/2022/01/13/coordinerend-logeerbegeleider-eddee-samen-hardinxveld-giessendam-8-12-uur

CategoryNieuws
Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: