Voor locatie BenThuis in Benthuizen zoeken wij een Coördinerend begeleider voor 24 uren per week.
Ben jij organisatorisch sterk en goed in lijnen uitzetten voor het team? Maak jij graag ondersteuningsplannen en help jij mensen met een verstandelijke beperking op eigen benen te staan? Wij bieden je een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2537,- en maximaal € 3432,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag. Er hebben onderhandelingen plaatsgevonden binnen de huidige gehandicaptenzorg CAO. Dit brengt veel voordelen met zich mee waaronder een loonsverhoging van 13.2% en een betere reisvergoeding. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan hier de onderhandelingsresultaten;
  • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;

  Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

  Jouw werkplek
  Als coördinerend begeleider kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met 9 collega’s. Op BenThuis wonen 19 mensen in een eigen appartement. Op iedere woonlaag bevinden zich appartementen en op de begane grond zijn 2 gezamenlijke huiskamers. De cliënten variërend in leeftijd tussen de 25 en 75 jaar, hebben een verstandelijke beperking. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau, met als doel hen zo volwaardig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. De cliënten hebben dagbesteding en/of werk. Binnen BenThuis is de christelijke identiteit zeer belangrijk. Op zondag bezoeken we zo mogelijk de kerkdienst, bidden we rondom de maaltijden, lezen we uit de Bijbel. Philadelphia en Op Weg Met de Ander hebben samen een overeenkomst om de christelijke identiteit ook te behouden op locatie. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere cliënt net even wat anders. Samen zijn we dagelijks bezig met het leveren van goede zorg en ondersteuning en weten we wat de cliënt nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia krijgen juist zij door zelforganiserend te werken de ruimte en het mandaat om dat zo individueel en goed mogelijk te doen. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en schakelen we snel op ontwikkelingen in de zorg en maatschappij.

  Jouw uitdaging
  Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.

  • Je coördineert het zorgproces op de locatie, maakt ondersteuningsplannen en zet de lijnen uit voor het team.
  • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding.
  • Je ondersteunt de cliënten bij het maken van hun eigen keuzes en helpt hen zelfstandig te zijn.

  Als coördinerend begeleider organiseer je alles wat er voor jouw cliënten op medisch en administratief vlak geregeld moet worden. In de omgang met collega’s heb je een coachende en faciliterende rol. Je weet je een goede werksfeer te creëren waarbij positiviteit en openheid voorop staan.

  Over jou
  Je kan goed organiseren, het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en stelt de belangen en het geluk van de cliënt in alle gevallen voorop. Je kan schriftelijk goed formuleren en werkt vlot in computerprogramma’s zoals Word, Outlook en het ECD. Samen met het team en de cliënten creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen. Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Ook beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

  Je hebt:

  • minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding op het gebied van Zorg en
   Welzijn;
  • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • een kerkelijke achtergrond.

  Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond-, weekend-, en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

  Echt iets voor jou?
  Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 31 oktober 2023. Heb je nog vragen? Bel dan met Sophia van der Linde, Manager zorg en wonen, op telefoonnummer 06 – 15 12 08 22.

  We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

CategoryNieuws
Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: