D.V. 8 juni en 6 juli worden kerkdiensten in gebarentaal uitgezonden via de site van vereniging Op weg met de ander. Deze diensten worden enkele weken voor de uitzending opgenomen.

De diensten zijn te bekijken via www.opwegmetdeander.nl.

In de dienst die op 8 juni wordt uitgezonden, gaat br. W. Smit voor. De dienst wordt opgenomen in de Gelderhorst in Ede. Het thema van deze dienst is: “Kiezen” n.a.v. Psalm 1. De dienst die op 6 juli wordt uitgezonden is in de Jeruzalemwerk in Zwolle en wordt geleid door ds. M. Visser. Het thema van deze dienst is: “Jezus, ver weg en toch dichtbij”, n.a.v. Johannes 14:8.

Omdat de opnames speciaal voor dove mensen worden gemaakt, zullen de voorgangers hun woorden ondersteunen met gebarentaal. Op 6 juli is er ook een doventolk.

De dienst wordt opgenomen door de LPB Media en vereniging Op weg met de ander zal deze van ondertiteling voorzien. Door deze werkwijze kunnen dove mensen de kerkdienst volgen, ook op een later tijdstip. De dienst wordt uitgezonden via www.opwegmetdeander.nl, www.doofenkerk.nl enwww.beleefmee.nl.

CategoryNieuws

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: