De vereniging Op weg met de ander start dit jaar in samenwerking met het Interkerkelijk Dovenpastoraat IDP een bijzonder project: zij gaan acht korte overdenkingen uitzenden.

 .

De eerste meditatie is op vrijdag 21 februari te bekijken op https://opwegmetdeander.nl/dovendiensten en via het kanaal van Op weg met de ander op YouTube.

Ds. J. Swager, gereformeerd predikant in Doornspijk, zal aan de hand van de Gelijkenis van het verloren schaap (Lukas 15:1-7) in Nederlands ondersteund met Gebaren spreken over het thema ”Geluk”.

 .

Op biddag, 11 maart aanstaande, kunt u een overdenking zien van Alfred Bout in de NGT. Deze overdenking naar aanleiding van Psalm 141:2 gaat over bidden en danken als mogelijkheid om te communiceren met God.

 .

Kerkdienst in gebaren

Op D.V. zondag 29 maart wordt een kerkdienst in de Nederlandse Gebarentaal opgenomen in de Ontmoetingskerk in IJsselstein. Deze dienst wordt geleid door ds. F. C. van Dijke (PKN), en begint om 10.00 uur. Welkom! De dienst is vanaf 4 april te bekijken via https://opwegmetdeander.nl/dovendiensten/ of het kanaal van Op weg met de ander op YouTube, of via www.doofenkerk.nl.

CategoryNieuws

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: