Zoekt u in de nabije toekomst een woning met een christelijke identiteit voor uw zoon of dochter met een beperking? Dan zijn de volgende projecten wellicht interessant voor u.

Op dit moment is de vereniging Op weg met de ander actief met het opzetten van een woonvoorziening doormiddel van ouderinitiatieven in de volgende plaatsten:

In Elspeet worden 12 woning gerealiseerd de start van de bouw verwachten wij in 2020. Dit is een woonvoorziening die geschikt is voor mensen die hun eigen voordeur kunnen beheren.

In IJsselmuiden is de vereniging betrokken bij een ouderinitiatief in samenwerking met Stichting Sprank. Deze woonvoorziening is geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking die 24 uurs zorg nodig hebben. Het doel is om voor een groep van 16 bewoners een nieuw huis te bouwen in IJsselmuiden. Inmiddels ligt de bouwtekening bij de gemeente Kampen. Voor dit project hebben we voldoende belangstelling en werken we aan een wachtlijst.

Nieuw is een begeleid wonen project in Genemuiden voor jongens/meisjes met Autisme / niet aangeboren hersen letsel NAH. Zoekt u voor de nabije toekomst een begeleidzelfstandig woning met een protestant christelijke levensovertuiging? Meer informatie is te krijgen via info@opwegmetdeander.nl Het plan is om 12 mensen laten wonen die een eigen appartement wonen die hun eigen voordeur kunnen beheren. Er zal een gemeenschappelijke woonruimte zijn waar gezamenlijke kan worden gegeten en een spelletje kan worden gedaan.

In Veenendaal zijn wij begonnen met een ouderinitiatief voor lichte en zware zorg. De bedoeling is om binnen vijf a zeven jaar deze doelgroep te laten wonen. Heeft u belangstelling dan kunt u contact leggen met Annita Akkerman: annita1978@hotmail.nl of jwolvers@opwegmetdeander.nl.

Voor het wonen in de Alblasserwaard zijn we bezig met een ouderinitiatief die hoogst waarschijnlijk Nieuwpoort een woonvoorziening gaat opzetten. Voor dit plan is er plek voor lichte en zware zorg. Mocht u hier belangstelling voor hebben, meld u dan snel aan via jwolvers@opwegmetdeander.nl of Anneke van der Spek: reiniervanderspek@kpnmail.nl

Voor vragen kunt u ook bellen: 033-24 56 620 of mailen: info@opwegmetdeander.nl.

CategoryNieuws

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: