Onderzoek naar zorgkosten

Zorg en ondersteuning moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Ook voor mensen die vaker dan gemiddeld zorg en ondersteuning nodig hebben. Zoals mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) is bezig met een onderzoek naar de zorgkosten die mensen met een beperking of chronische ziekte maken. En wat dat betekent voor hun dagelijkse leven en participatie aan de samenleving.

Vul de vragenlijst in

Vul via deze link de vragenlijst in. Het duurt ongeveer 15 minuten om de vragenlijst in te vullen. Tot en met 24 mei staat de vragenlijst online. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Ken je mensen met een beperking of chronische ziekte die hier ook aan mee willen doen? Stuur de link of dit bericht dan vooral door. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter Ieder(in) in beeld kan brengen waar mensen tegenaan lopen als het gaat over hun zorgkosten.

Verkennend onderzoek

De vragenlijst is onderdeel van een verkennend onderzoek. Zo heeft Ieder(in) verschillende interviews met ervaringsdeskundigen. Ook worden de uitkomsten van de vragenlijst voorgelegd aan een aantal experts op het gebied van handicap, armoede en participatie. De uitkomsten van het onderzoek zullen deze zomer worden gepubliceerd. Ieder(in) neemt de uitkomsten mee in de lobby en overleggen met ministeries en andere betrokken partijen.

CategoryNieuws
Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: