Op maandagavond 12 oktober komt de online-meeting van het Platform Lichamelijk Gehandicapten van de verenigingen Op weg met de ander​ en Helpende Handen online. De bijeenkomst zal te zien zijn op het YouTube-kanaal van Op weg met de ander.

 .

De bijeenkomst wordt zaterdagmiddag 10 oktober opgenomen in de hervormde kerk van Zegveld. Tijdens de meeting wordt een ondertitelde, bemoedigende film van Joni Eareckson-Tada getoond. Joni raakte in 1966 op 17-jarige leeftijd verlamd doordat zij haar nek brak door een duik in ondiep water.

Haar lotgenoot Erwin Hout, zal daarna worden geïnterviewd over het thema “Waardevol leven?!” Ook Erwin heeft een hoge dwarslaesie wegens een duik in ondiep water. Erwin is getrouwd, vader van drie dochters en marketingdirecteur van techonologiebedrijf BIS|Econocom in Barendrecht

 .

De blinde organist Tjaco van der Weerd speelt de te zingen psalmen en liederen op het vorig jaar gerestaureerde Van Gelder-orgel in de hervormde kerk van Zegveld. Daar vindt ook de opname plaats. Stafmedewerker Jenneke Wolvers van Op weg met de ander zal de bijeenkomst openen.

De bijeenkomst wordt gefilmd in plaats van dat er een fysieke bijeenkomst wordt gehouden vanwege de coronamaatregelen.

 .

Kijk op maandagavond 12 oktober met ons mee via deze pagina.

Wil je het werk steunen? Maak dan je bijdrage over op rekeningnummer NL92 INGB 0002 2487 64 t.n.v. Op weg met de ander te Ridderkerk.

CategoryNieuws

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: