U hebt de vacature misschien wel voorbij zien komen. Op weg met de ander was op zoek naar een maatschappelijk werker om de stafmedewerker te ondersteunen bij het vele werk dat de vereniging doet. Per 1 september aanstaande hoop ik in deze functie aan de slag te gaan. Graag stel ik me alvast aan u voor.

 .

Mijn naam is Barbera Bons en ik woon in Hardinxveld-Giessendam, samen met mijn man, twee dochters en mijn blindengeleidehond. De afgelopen negen jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij MEE Rotterdam. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met de doelgroep van Op weg met de ander.

Bij MEE werkte ik voornamelijk voor de informatielijn, de plek waar allerlei vragen voorbijkwamen over bijvoorbeeld de Wet maatschappelijke ondersteuning, de Wet langdurige zorg, mantelzorg of onderwijs…

 .

Ik kijk er erg naar uit om de kennis die ik bij MEE heb opgebouwd te gaan inzetten voor Op weg met de ander. De schakel zijn tussen de vaak kwetsbare doelgroep van de vereniging en de plaatselijke kerkelijke gemeenten is waar mijn hart naar uitgaat.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om te bakken of te lezen. Gedurende de coronatijd heb ik ontdekt dat brood bakken enorm leuk en natuurlijk ook heel lekker is. In de afgelopen weken heb ik na een oproepje contact gekregen met een aantal fijne vrijwilligers. Zij zullen me rijden wanneer ik voor mijn werk voor de vereniging op pad moet en me dit niet met het openbaar vervoer lukt.

 .

Wanneer u vragen hebt waarbij Op weg met de ander wellicht iets voor u kan betekenen, schroom dan niet om contact te zoeken. Vanaf september sta ik u dan ook heel graag te woord.

Barbera Bons-de Ruijter

CategoryNieuws

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: