De vereniging Op weg met de ander brengt samen met het Interkerkelijk Dovenpastoraat en LPB media bijna elke maand een korte video uit met een Bijbelse boodschap. De video’s zijn te bekijken via https://opwegmetdeander.nl/dovendiensten/ of op het YouTube kanaal van Op weg met de ander of www.doofenkerk.nl

Op 2 juli kunt u een korte overdenking zien van ds. Martin Visser (NGT, en ondertiteling) n.a.v. het schilderij: De graankorrel van Henri Lindegaard. Het Bijbelvers uit Johannes 12:23 staat hierbij centraal.

Op 9 september zal dovenpastor Hendrik Stevens (NGT, en ondertiteling) n.a.v. het thema: “Jezus zoekt een relatie” een overdenking geven over Lukas 19: 1-10 Het schilderij van “Zacheus” van Soichi Watanabe is daarbij te zien.

In de zomer heeft u misschien tijd om nog méér uitzendingen te bekijken. Kijk gerust eens op het Youtube kanaal van Op weg met de ander. Ik wens u een gezegende zomer toe!

Wilt u dit mooie project steunen? Maak dan uw gift over via NL92 INGB 0002 2487 64 van Op weg met de ander te Nijkerk t.a.v. Uitzendingen voor doven. Hartelijk dank!

CategoryNieuws
Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: