Met veel dankbaarheid kunnen we u melden dat het bestuur naar aanleiding van de vacature die ontstond na het vertrek van Jenneke Wolvers twee benoemingen heeft kunnen doen. Als nieuwe relatiebeheerders heeft het bestuur mevr. Jeannet de Jong-Bouw uit Soest en mevr. Barbera Bons-de Ruijter uit Hardinxveld-Giessendam benoemd. Beiden hebben op verschillende manieren ruime ervaring met de doelgroep waar we ons als vereniging voor inzetten.

Barbera is al eerder bij ons werkzaam geweest en is op dit moment als interimmer voor ons actief. Jeannet zal op 1 augustus bij ons in dienst treden, nadat ze haar huidige werkzaamheden als Senior Ambulant Hulpverlener bij Agathos/Lelie Zorggroep heeft afgerond.

Het bestuur is dankbaar dat twee opvolgers van Jenneke benoemd konden worden. Door er een ‘duobaan’ van te maken, zijn we minder kwetsbaar bij onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte en vertrek. Jeannet zal ongeveer ⅔ van de werkzaamheden voor haar rekening gaan nemen en Barbera ⅓.
Vooralsnog blijft ook Johanna Kievith-den Hartog, die nu samen met Barbera het interimwerk vervult, bij onze vereniging betrokken. Op een later moment zullen we bezien of en hoe dit een vervolg krijgt. Tot nader bericht kunt u Barbera en Johanna benaderen voor al uw vragen. De contactgegevens vindt u op onze website. Voor bestuursaangelegenheden mag u mij ook altijd benaderen.

In het septembernummer van ‘Op weg’ zullen beide nieuwe personeelsleden zich nader aan u voorstellen.

We zijn de HEERE dankbaar voor de aanstaande vervulling van de vacature en wensen Jeannet en Barbera veel vreugde en Gods rijke zegen toe bij deze mooie en belangrijke functie!

Namens het bestuur van Op weg met de ander,
ds. A. van Zetten, voorzitter (avanzetten@solcon.nl)

CategoryNieuws
Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: