Marleen Hout, specialist ouderengeneeskunde en kaderarts palliatieve zorg, verwoordt haar ambassadeurschap als volgt: “Ik zie als echtgenote van een man met een hoge dwarslaesie wat het betekent te moeten leven met een lichamelijke handicap, en hoe goed het is om toch mee te doen in kerk en maatschappij. Ik sta dan ook van harte achter de missie van Op Weg met de ander en zet me als lid van het comité van aanbeveling graag in om de bekendheid van en betrokkenheid bij deze missie te vergroten.”

De vereniging is erg dankbaar dat deze achttien haar bij het realiseren van de doelstelling willen helpen. Zij willen dat doen door de vereniging te promoten, een netwerk te organiseren voor aspirant-bestuursleden of door pro Deo-diensten, zoals lezingen.

Het zijn Mettie de Braal (GG), prof. dr. Ir. Henk Jochemsen, ds. M. Visser en Marijke de Wit-Bakker (allen CGK), de hervormde theologen J. J. ten Brinke, G. D. Kamphuis, R. F. Mauritz, M. Messemaker, F. J. K. van Santen, dr. Alfred Teeuw, Nico van der Voet, J. A. W. Verhoeven, de hersteld hervormde predikanten dr. P. C. Hoek, J. Joppe en K. J. Kaptein en de dames drs. Marleen Hout-Korevaar en drs. Eline van Vreeswijk-Bloemendaal (PKN)

Lees hier de motivatie van de andere ambassadeurs!

CategoryNieuws
Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: