Deze dag vindt plaats met inachtneming van het coronaprotocol:
Aanmelding is noodzakelijk. Er is een maximum aantal deelnemers. We houden 1.5 m afstand. Hoest/ nies in uw elleboog. Bent u verkouden en of grieperig, of heeft een van uw huisgenoten deze klachten? Blijf dan thuis.

Spreker: Henk Binnendijk spreekt voor Op weg met de ander
Thema: Op weg naar de hemel, de tabernakel als wegwijze
Wanneer: D.V. 12 juni 2021
Adres: Verenigingsgebouw De Voorhof, Hoofdweg 48, Zegveld

Doe je ook mee? Fysiek of online? We nodigen mensen met een lichamelijke beperking en hun vrienden van harte uit om op zaterdagmiddag 12 juni in Zegveld aanwezig te zijn. Deze middag komt de bekende presentator en geliefde spreker Henk Binnendijk (1934!) voor ons spreken over zijn onlangs verschenen boek ”Op weg naar de hemel, de tabernakel als wegwijzer”. Muzikale medewerking van de blinde pianist/organist Tjaco van der Weerd.

De inloop is om 14.00 uur. De bijeenkomst start om 14.30 uur en duurt tot 19.00 uur, inclusief een maaltijd en ontmoeting.

 .

Aanmelden

Aanmelden is verplicht, vóór 10 juni. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Dat kan via het aanmeldingsformulier hieronder!
Voor leden is de bijeenkomst gratis, voor niet leden € 7,50
De bijeenkomst is ook online te volgen, van 14.30-16.00 uur. Dat kan via het kanaal van Op weg met de ander op YouTube. Je kunt daar enkele dagen van tevoren een herinnering instellen.

Aanmelden bijeenkomst voor mensen met een lichamelijke beperking

Overig

Voor leden van Op weg met de ander is deze bijeenkomst gratis. Van niet-leden wordt een financiële bijdrage gevraagd van €7,50 per persoon. Deze bijdrage kan contant worden voldaan aan het begin van de bijeenkomst.

Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © Op weg met de ander. Alle rechten voorbehouden. | Design: SV Productions | Privacyverklaring

Volg ons:          Zoeken: