Heb je behoefte aan lotgenotencontact, wil je een ervaring delen of heb je een vraag voor ons of voor anderen?
Op weg met de ander heeft een forum, hier kan je terecht met je vragen en ervaringen.

We zijn druk bezig met het opstarten van dit forum en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.
Wil je een vraag stellen of een ervaring delen, doe dat dan via ons forum. Daar kun je anoniem je bericht plaatsen, waar wij of andere bezoekers op kunnen reageren. Geheel anoniem dus!

Als u op de onderstaande knop drukt komt u op ons forum:

Forum

We willen graag dat het een overzichtelijk forum blijft. Daarom hebben we een paar regels opgesteld.

  • Gebruik de zoekfunctie. Soms zijn onderwerpen al eens behandeld op het forum en hoeft er niet een nieuw onderwerp gestart te worden.
  • Als je een onderwerp start, kies dan een duidelijke, korte titel die de inhoud goed weergeeft. Onduidelijke titels worden zonder bericht aangepast.
  • Dingen als ‘Help!’, ‘Spoed!’ en andere uitroepen waaruit blijkt dat ergens haast bij is zijn niet toegestaan in het forum.
  • Als je informatie van internet plaatst, zet er dan altijd een bron bij.
  • Het taalgebruik op het forum is altijd netjes, dus zonder te beledigen, te kwetsen of te discrimineren.
  • De beheerder en moderators houden de regels in de gaten en zijn bevoegd berichten aan te passen. Ook hebben zij het recht om gebruikers te blokkeren voor het forum.

Iedereen kan reageren op vragen die op het forum gesteld worden.
Vanuit Op weg met de ander zullen de volgende personen reageren op berichten.

Ik ben Rutger Mauritz, Hervormd predikant. Hoewel ‘officieel’ met emeritaat, ben ik op dit moment tijdens de vacante periode verbonden aan de Hervormde Gemeente Lelystad voor crisis- en ouderenpastoraat.

Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in ASS en de gevolgen daarvan voor mensen zelf, hun relaties en hun werk, oa in de kerk. Ik ben betrokken bij het ‘Maatjesproject’ van OWDA en heb een partner van een vrouw met ASS-ondersteuning gegeven. Ook heb ik meegeschreven aan het dagboek voor tieners met autisme.

Mijn naam is Jeanet Muda. Ik ben getrouwd met Gertjan en samen hebben wij drie mooie kinderen gekregen. Daarvan is de jongste Laurens, nu 12 jaar. Laurens heeft het Downsyndroom en hij zit op het speciaal onderwijs. Vanwege zijn lage niveau heeft hij veel sturing en hulp nodig.

Naast mijn taken in ons gezin en de zorg voor Laurens, doe ik wat ouderen bezoekwerk en ben ik creatief bezig. Voor de vereniging Op weg met de ander maak ik deel uit van  de oudercomissie.