18
november
19:45 — 21:30
‘t Olde Staduus, Havenplein 1, Genemuiden, 8281 EV, Nederland
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Binnenkort wordt het werkelijkheid! We zijn druk bezig met plannen om appartementen te laten bouwen voor jongens/meisjes die begeleid zelfstandig willen wonen in Genemuiden. De toekomstige bewoners kunnen hun eigen voordeur beheren, maar hebben begeleiding nodig bij het aanbrengen van structuur of hulp bij praktische zaken. Overdag hebben zij dagbesteding of werk en ontvangen zij een inkomen. Inmiddels zijn er 10 belangstellenden voor dit initiatief. En er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Heeft u een zoon of dochter of ben jij een jongen/meisje met Autisme / niet aangeboren hersen letsel NAH en zoekt u of zoek jij voor de nabije toekomst een begeleidzelfstandig wonen met een protestant christelijke levensovertuiging?
Dan bent u/jij van harte welkom op onze informatieavond op D.V. 18 november om 20.00 uur in ‘t Olde Staduus, Havenplein 1, 8281 EV Genemuiden.

Op deze avond willen wij u informeren over de plannen van het ouderinitiatief in samenwerking met de vereniging Op weg met de ander en kunt u kennismaken met het toekomstige bestuur. Er is volop gelegenheid om uw wensen/ ideeën met hen bespreken.
U bent van harte welkom vanaf 19.45 uur. De avond duurt tot 21.30 uur.
Opgeven graag via: https://opwegmetdeander.nl/informatieavond-wonen/

Hartelijke groet ook namens het toekomstige bestuur,
Anita Eenkhoorn, Alie Eenkhoorn en Wout van Olst.
En Jenneke Wolvers-ten Hove van Op weg met de ander

Reageer:

*

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
18 november 2021
Tijd:
19:45 - 21:30
Evenement Categorie:

Komende evenementen