24
december
08:00 — 17:00
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het Interkerkelijk dovenpastoraat (IDP), de Reformatorische Omroep (RO) en vereniging Op weg met de ander, zenden op D.V. 24 december de eerste dovendienst via internet uit. De dovendienst zal te zien zijn op de website www.opwegmetdeander.nl. In deze dienst hoopt ds. A. Dingemanse, christelijk gereformeerd dovenpastor, voor te gaan.

 

Op dit moment is er voor dove mensen geen aanbod van kerkdiensten via internet of televisie. Daarom hebben het IDP, de RO en Op weg met de ander besloten om deze service aan te bieden. De organisaties zien dat het idealiter zo zou zijn dat doven in hun eigen gemeente iedere zondag het Woord van God kunnen volgen via een tolk of dovenpastor. Echter zijn ze vaak aangewezen op georganiseerde dovendiensten buiten de eigen woonplaats in de regio, die niet wekelijks plaats vinden. Met de uitzending willen het IDP, de RO en Op weg met de ander de dovendiensten voor meer mensen toegankelijk maken.

Het komende jaar zullen zes dovendiensten worden uitgezonden, verspreid over het jaar. In de toekomst zal deze frequentie verder uitgebouwd worden. Wij hopen dat de diensten tot zegen mogen zijn en tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk.

 

Gegevens

Datum:
24 december 2014
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Komende evenementen

10
maart

Aangepaste kerkdienst Ochten

10:30 — 12:00
@ Hervormde gemeente Ochten
Details
10
maart

Aangepaste kerkdienst Schoonrrewoerd

15:00 — 16:30
@ HHG Schoonrewoerd
Details
17
maart

Aangepaste kerkdienst Schoonhoven

10:00 — 12:00
@ Grote Kerk Schoonhoven
Details
24
maart

Aangepaste kerkdienst Veenendaal

11:15 — 12:15
@ Oude Kerk Veenendaal
Details