Vier keer per jaar geeft Op weg met de ander een magazine uit met informatie over de verschillende speerpunten van de vereniging. Leden van Op weg met de ander krijgen het magazine gratis. Onze lezers waarderen het magazine met een 8,3!

Ook u kunt lid worden en zo onze vereniging steunen! Dat kost slechts 20 euro per jaar. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Als u zichzelf aanmeldt, krijgt u een cadeau.

Als u iemand anders lid maakt van de vereniging, krijgt u ook van cadeau. U kunt kiezen tussen een aantal boeken en cd’s. Ook het nieuwe lid mag een cadeau uitkiezen.

Dit zijn de cadeaus waaruit u kunt kiezen:

  • Levenslessen van Jakko (Jakko en Kees Ritmeester)
  • Gedragen door de Herder, het leven van Erwin Hout
  • Een wolk in mijn been (Martine de Wit)
  • Onder de aandacht (o.a. ds. P. Vernooij en ds. G.H. Vlijm)
  • CD “Zwartsluis zingt” onder begeleiding van Tjaco van der Weerd
  • CD “Psalmzang vanuit de grote kerk te Tholen met bovenstem”; organist Tjaco van der Weerd
  • CD “Vier jaargetijden, Piano improvisaties” door Hendrik Jan van der Heiden

Gegevens van het nieuwe lid

Nieuwsbrief

Cadeau

Bankrekening

Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan vereniging Op weg met de ander om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van vereniging Op weg met de ander. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Gegevens van het bestaande lid

Verzenden

reCAPTCHA is required.

De vereniging is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling, giften/schenkingen en legaten zijn daardoor aftrekposten voor de aangiften.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie op info@opwegmetdeander.nl.