Vier keer per jaar geeft Op weg met de ander een contactblad uit, waarin informatie wordt gegeven over de verschillende speerpunten van de vereniging. Het contactblad wordt gratis uitgegeven aan leden va Op weg met de ander. U kunt ook lid worden en zo onze vereniging steunen. Een lidmaatschap kost slechts €20,- per jaar, inschrijven kan via het onderstaande formulier.

Veel lezers waarderen ons contactblad met een 8! Het lijkt ons daarom een goed idee om nog meer lezers te bereiken. Doet u mee? Als u iemand lid maakt van onze vereniging, krijgt u van ons een cadeau. U kunt kiezen tussen een aantal boeken en CD’s die wij hebben geselecteerd. Ook het nieuwe lid mag een cadeau?uitkiezen.

Als u niet via een bestaand lid, lid wil worden van onze vereniging, kunt u ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan krijgt u van ons een cadeau.

Dit zijn de cadeaus die wij hebben geselecteerd, en waar u uit kunt kiezen:

  • Een wolk in mijn been (Martine de Wit)
  • Gedragen door de Herder, het leven van Erwin Hout
  • CD ‘Piano improvisaties: “Vier jaargetijden”, Hendrik Jan van der Heiden’
  • CD ‘Zwartsluis zingt’
  • CD ‘Tjaco van der Weerd improviseert over de Psalmen’
  • Onder de aandacht (o.a. ds. P. Vernooij en ds. G.H. Vlijm)
  • Levenslessen van Jakko (Jakko en Kees Ritmeester)

Gegevens van het nieuwe lid

Nieuwsbrief

Cadeau

Bankrekening

Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan vereniging Op weg met de ander om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van vereniging Op weg met de ander. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Gegevens van het bestaande lid

Verzenden

reCAPTCHA is required.

De vereniging is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling, giften/schenkingen en legaten zijn daardoor aftrekposten voor de aangiften.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie op info@opwegmetdeander.nl.