Op weg met de ander club in Krimpen aan den IJssel gaat online

Kijk op 26 november om 19.30 uur via https://bwkrimpen.nl/n/312/live-kerkdiensten.html voor een Bijbelvertelling over Abraham, een muziekgroepje en nog veel meer.

Nu we elkaar zolang niet hebben kunnen ontmoeten op de club, dachten we: we gaan ervoor zorgen dat we jullie toch iets mee kunnen geven. We hebben een programma voor jullie in elkaar gezet. Jopie van de Velden gaat ons vertellen uit de Bijbel over Abraham. Marilieke Wijnhoven  gaat een stuk voorlezen uit een boek. We hebben een muziekgroep die de liederen gaat zingen. Uiteraard zingen jullie thuis mee. Maarten Visser gaat een Bijbeltekst uitleggen. En nog veel meer. Je kunt de uitzending online volgen. De uitzending is op donderdag 26 november en begint om 19.30 en duurt ongeveer een uur. De uitzending wordt gedaan vanuit de Rehobothkerk in Krimpen aan den IJssel. De uitzending kun je live volgen op https://bwkrimpen.nl/n/312/live-kerkdiensten.html dan moet je doorklikken op livedienst Rehobothkerk. Als je de uitzending wilt terugkijken, moet je klikken op archief Rehobothkerk.

We hopen dat jullie allemaal mee gaan kijken. Wij hebben er veel zin om samen met jullie wat te doen. Al is het op een andere manier als we zouden willen! Veel kijkplezier!

Groeten,

Op weg met de ander club uit Krimpen aan den IJssel